THOMASKLANKEN - 1992

Penningmeester Louis Tuinder wordt na 8 jaar opgevolgd door Jos Rondeel. Interview van Henk Haverkort met Iet en Rens Siersema (hervormd) over het samengaan van onze kerken.

In memoriam bij het overlijden van Thom Kuipers, dirigent van Te Elfder Ure (pater Niesen en Rob de Groot)

In zijn Wandeling op Zorgvlied schrijft Rob de Groot over de grote manifestatie tegen racisme en discriminatie.

Oecumenische Pinksterdienst 'De Geest van God bezielt.'

Juli/Augustus:
Verslag van de studiedagen in Huissen over de zorgelijke toekomst van dominicaanse parochies. "Hoe behouden we onze dominicaanse spiritualiteit en invloed" KRO-onderzoek zegt: 84% van de kerkgangers heeft geen bezwaar tegen gehuwde en vrouwelijke priesters.

Rob de Groot en Henk Haverkort spreken zich uit over de toekomst van de Thomas.

In memoriam van provinciaal Piet Struik o.p. vanwege het plotseling overlijden op 5 september van pater Jill. Klappe o.p.. Nota bisdom Haarlem over het aantal beschikbare priesters; in 1990: 172 en in 2000: 66.

pater Niesen stemt in met zijn herbenoeming voor zijn 3e ambtstermijn.