THOMASKLANKEN - 2005

Aktie Kerkbalans zegt: Waar woont God? Antwoord: God woont waar men Hem binnenlaat. - Opbrengst Kerstcollecte PCI: Ä 512,50.

Start van de nieuwe Parochiestructuur. Afscheid aftredende leden: Mieke Burkunk, Paul van Gessel, Nico van Bakkum, Joop Baay en Arie de Jong. Nieuwe leden: Andrew Ottevanger, Mechtild Maes en Ben ter Horst. - Trefplekavond over 'Vroeger was alles beter.'

Informatie over Vastenaktie: Schoon drinkwater voor de Maasai.

Tien kinderen doen hun Eerste Heilige Communie. - Opbrengst Vastenaktie 2005: Ä 2938,69.

Burgemeester Cohen speldt Lenie Blom het lintje op van de Orde van Oranje Nassau.

Ben Vocking is gekozen tot Provinciaal Overste van de dominicanen. Pater Niesen werd gekozen in de Bestuursraad van de Nederlandse Provincie.

Verslag van de besluiten van het Kapittel van de dominicanen door Anneke Grunder.

Nieuws uit het Besturenoverleg dominicaanse parochies.- Aankondiging geloofsgesprek na de viering van 30 oktober. - Bericht over opening Altzheimercafe Zuid.

Zondag 20 november: Concert in de kerk met liederen van Schubert en gedichten van W . MŁller.

Zondagmiddag 1 december: Kerstsamenzang met alle koren en blokfluit- solisten. - 25 December: Oecumenische Kerstviering.