THOMASKLANKEN - 2004

Januari 2004:
Toelichting op de beantwoorde enquÍte die onder de parochianen is gehouden. Initiatief kwam van de opgerichte Siena-Trekgroep.

Vier oecumenische vespers over het Onze Vader. - Trefplekavond over normen en waarden.

Verslag geloofsgesprek over Open Kerk.

In zijn Wandelingen op Zorgvlied schrijft Rob de Groot enthousiast over ons 1eLustrumfeest in de Maranathakerk.

Introductie van de nieuwe Bijbelvertaling. - In Memoriam bij de plotselinge dood van Fons Tuinder.

Nieuws uit het Besturenoverleg dominicaanse parochies over verdergaande samenwerking en onderlinge ondersteuning.

Aandacht voor het 25-jarig bestaan van de Aquinocantorij die al die jaren voor ons 'de Lofzang gaande houdt.'

In Parochiebestuurlijkheden wordt de nieuwe organisatie- en bestuursopbouw uiteengezet.